Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Arduino Day Σερρών 2018 στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε νόημα αυτό το Event.

Ευχαριστούμε φυσικά και τους ομιλητές, αναλυτικά, τον Δρ. Ιωάννη Καλόμοιρο, διευθυντή του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ρομποτικής» του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., τον κύριο Θέμη Ζαϊμίδη, μέλος του Φοιτητικού Παραρτήματος IEEE του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, την κυρία Αντωνία-Μαρία Πασχαλίδου, εξωτερική συνεργάτιδα του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. και τον κύριο Παύλο Κοκοζίδη, πρόεδρο του Φοιτητικού Παραρτήματος IEEE του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την «Serres For Unesco» για την υποστήριξή της.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, την Top.Host που μας πρόσφερε το όνομα αλλά και τον χώρο για το Site μας, το ComputerGR – CSchool.gr για τα εκπτωτικά κουπόνια που μοιράσαμε, την GRobotronics για το εκπτωτικό κουπόνι που κληρώσαμε,  το WINMarket για τα αναψυκτικά και τα κουλουράκια, το ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ για τα καρτελάκια και το ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για το σερβίρισμα και τους καφέδες.

Ελπίζουμε το 2ο Arduino Day Σερρών 2019 να έχει τους ίδιους (και γιατί όχι) και περισσότερους συμμετέχοντες, ομιλητές και χορηγούς.

 

Συνιστώμενα άρθρα